Olicensierade olicenserade casino Virginia Sports Betting-aktivitet hoppar med 24 % från år till år för oktober månad – Nyheter om spelbranschen

Virginia Sports Betting-aktivitet hoppar med 24 % från år till år för oktober månad – Nyheter om spelbranschen

0 Comments

[ad_1]

Virginia Lottery har släppt sin senaste månatliga intäktsrapport för sportbetting som avslöjar att lokala sportsbooks accepterade drygt 528 miljoner dollar i satsningar under oktober månad.
Aktiviteten ökade med 28 % från månad till månad

De senaste siffrorna markerar en ökning med över 28 % jämfört med de 412,2 miljoner dollar som rapporterades under föregående månad och en ökning med 24 % jämfört med föregående år. Rapporten noterar dock att endast nio sportspeloperatörer var aktiva i oktober 2021 jämfört med de 15 godkända operatörerna i oktober 2022.

Virginia sportfans vann totalt 476,8 miljoner USD vilket resulterade i en sammanlagd operatörs vinstprocent på 9,69 %. Detta är något mindre än den högsta vinstprocenten som registrerats — 13,01 % som rapporterades i september 2022. Detta ger spelares totala vinst till drygt 6 miljarder dollar sedan lanseringen av sportvadslagning i Virginia i januari 2021.

Bonusar och kampanjer för månaden uppgick till $963 187 medan andra avdrag uppgick till $4,6 miljoner. Detta resulterade i en kombinerad justerad bruttointäkt (AGR) på 45,5 miljoner dollar, en minskning med drygt 3 miljoner dollar från månad till månad.

Sju sportspeloperatörer rapporterade en positiv AGR för oktober månad. Detta resulterade i statliga skatter på 6,9 miljoner dollar för månaden.

Bildkredit: Baishampayan Ghose / CC BY-SA 2.0Jenny Tang

Jenny Tang

En erfaren iGaming-kommentator och analytiker baserad i New York City – Jenny rapporterar om reglering och spelbranschens nyheter och händelser.[ad_2]

Source link